LAJIKE, JOKA HURMASI MAAILMAN!

LAJIKE, JOKA HURMASI MAAILMAN!

Keräilijöiden keskuudessa myös nimellä Triangle Mints #23 tunnettu Wedding Cake -lajike on maailmalla palkittu ja rakastettu hybridi, joka on saavuttanut kulttimaineen kannabiksen ystävien keskuudessa suhteellisen nopealla syklillä.

Tässä blogissa tutustumme lyhyesti Wedding Cake -lajikkeen saloihin. 

Genetiikka ja alkuperä

Wedding Cake on risteytys kahdesta legendaarisesta lajikkeesta. Lajikkeessa on risteytetty Girl Scout Cookiesist (GSC) ja Cherry Pie -lajiketta. Risteytyksessä on onnistuttu yhdistämään molempien lajikkeiden makea maku kavalkadi.

Tässä vahvassa ja maukkaassa lajikkeessa yhdistyy huikea makuprofiili, korkean THC-pitoisuuden tasapainoiseen olemukseensa. 

Villi yhdistelmä tekee Wedding Cake -lajikkeesta hybridi-ihmeen, jossa on noin 60 % indicaa ja 40 % sativaa. Yhdistelmä tekee tästä lajikkeesta energisoivan ja euforinen unohtamatta geneettistä tasapainoa. Tämän takia visuaalisesti upea lajike onkin monen keräilijän märkä päiväuni.

Makua ja aromia

Ainutlaatuisesta makuprofiilistaan tunnettu Wedding Cake muistuttaa nimensä mukaisesti kermaista jälkiruokaa. Sen makuun on saatu vivahteita vaniljan, keksien ja kerman yhdistelmästä, jossa on ripaus sitruksisuutta. Aromiltaan se puhkuu maanläheisiä ja pippurillisia sävyjä, jotka yhdistyvät hiuksen hienosti hedelmällisiin sokerillisiin tuoksuihin, tehden siitä vastustamattoman houkuttelevan.

Historia ja suosio

Wedding Cake nousi suosioon Yhdysvalloissa osana Girl Scout Cookies -sukupolvea, jossa makeat, herkulliset ja voimakkaat lajikkeet valloittivat kannabismarkkinat. Alkuperäinen risteytys kehitettiin Kaliforniassa, jossa kannabiskulttuuri kukoistaa, ja lajike levisi nopeasti korkealaatuisten siementen ja leikkausten avulla. 

Cannabis Cup -kilpailujen voitto eri kategorioissa sementoi sen aseman yhtenä maailman suosituimmista lajikkeista.

Wedding Cake on vahva osoitus siitä, miten pitkälle moderni nykypäiväinen kannabiksen jalostus on kehittynyt kun risteytyksistä ja lajikkeista on tullut taidetta ja tiedettä.

Takaisin blogiin